چطور میشه که بتونم حضانت بچه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۷ #21464968

سلام من تصمیم دارم به دلیل مشکلات اخلاقی همسرم ازش جدا بشم ولی متاسفانه باردارم چطور میشه که بتونم حضانت بچه رو بگیرم و اینکه وکالت طلاق یا همون حق طلاق دارم...

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با داشتن وکالت طلاق می توانید درخواست طلاق را تقدیم دادگاه نمایید و حضانت طفل تا هفت سال با مادر خواهد بود

سلام
حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادر است

حضانت فرزند تا ۷ سال با مادر است بعد از آن تا سن بلوغ یعنی ۹ و ۱۵ سال با پدر است

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر هست و پس از آن تا بلوغ ب عهده پدر میلاشد سپس فرزند بنابر تشخیص و مصلحت دادگاه و با درنظر گرفتن صلاح فرزند و با توجه ب تمایل او ب پدر یا مادر منتقل میشود اما در صورتی ک بخواهید از پدر ب دلیل عدم کفایت سلب حضانت کنید باید مدارک و دلایل قابل استنادی داشته باشید و اگر دادگاه تشخیص دهد ک مشکلات اخلاقی ایشون مخل زندگی فرزند و آسایش او هست و یا پدر مشکلاتی دیگر اعم از اعتیاد یا بیماری روانی دارد این امر امکانپذیر میباشد

با سلام
حضانت طفل تا اتمام ۷ سالگی با مادر خواهد بود و برای سلب حضانت پدر ، بایستی دلایل و مدارکی به دادگاه ارایه نمایید تا عدم صلاحیت وی بر دادگاه محرز گردد

تا ۷ سالگی حضانت بامادراست بعدازآن باپدراست.البته پس از ۷ سالگی هم در صورتی که میان پدر و مادر درباره حضانت اختلاف باشد، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک و به تشخیص دادگاه است.وکالت درطلاق داشته باشید مشکلی نخواهیدداشت

سلام . در صورت داشتن حق طلاق از طرف همسرتان مشکلی چندانی بابت طلاق ندارید . و حضانت فرزند هم تاد۷ سالگی با مادر است .موفق باشید