آیا امکان شکایت از شرکت به علت فروش لایسنس به قیمت گزاف و بدون لایسنس اختصاصی، وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۹ #21462812

با سلام
من از یک شرکت معروف ایرانی لایسنس یک نرم افزار خارجی رو به قیمت ۵۰۰ هزار تومن خریدم، اما الان بعد از دو هفته متوجه شدم که این لایسنس رو اختصاصی به من ندادند و به نفرات زیادی دارند میفروشن (قبل و بعد از من)، با توجه به اینکه جایی با اونها قرارداد نبستم و توی صفحه سایتشون هم به کلمه "لایسنس اختصاصی" اشاره ای نشده و فقط نوشتند "اورجینال"، حالا:

آیا میتونم ازشون شکایتی مطرح کنم؟

اگر بله، به چه عنوانی؟

سپاس فراوان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر موضوع جنبه کیفری ندارد

خیر نمیتوانید شکایت نمایید

آیا فروش لایسنس به دیگران برای شما مشکلاتی به وجود می آورد؟
آیا در عرف فروش وقتی می گویند لایسنس، به صورت مطلق، اراده لایسنس اختصاصی می شود؟
آیا پولی که شما پرداخته بودید به صورتی عرفی به میزان لایسنس اختصاصی بوده؟
اگر تمامی جواب های بالا مثبت است می توانید دعوای حقوقی تخلف از تعهدات عرفی قراردادی را مطرح کنید

بحث شما کیفری نیست وملاک قراردادتنظینی است