شخصی مزاحم بشه ادعایی بکنه میتونم زنگ بزنم پلیس بیاد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۴ #21452563

با سند و جواز ساخت شروع به ساخت کردم ایا شخصی مزاحم بشه ادعایی بکنه میتونم زنگ بزنم پلیس بیاد ببره که بتونم کارم رو انجام بدم
محکومش کردم و میخوام شروع کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت وجود پروانه ساخت از شهرداری می توانید علیه مزاحم شکایت کنید

سلام با توجه به اینکه گفتید شکایت کردید و آن شخص محکوم شده . چنانچه مجددا مزاحمت برای شما ایجاد کند شما میتوانید با تماس با پلیس ۱۱۰ و نوشتن صورت مجلس توسط نیروی انتظامی . صورت مجلس را بهمراه شکایت بعنوان مزاحمت طرح دعوای کیفری در دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید.

با درود هنگام ایجاد مزاحمت بله اگر ایجاد مزاحمت می‌کنند گزارش کنید اگر جرم مشهود باشد گزارش می‌شود، لیکن شما می‌توانید طرح شکایت نیز بنمایید

سلام
با توجه به این که می گویید ایشان را قبلا محکوم نموده اید، می توانید شکایت کیفری نمایید. در این صورت مطابق ماده ۶۹۳ قانون مجازات اسلامی، نامبرده علاوه بر رفع تجاوز به حبس از شش ماه تا دو سال نیز محکوم‌خواهد شد.

درود بر شما، چنانچه اقدامات شما قانونی و با مجوز است، کسی حق ایجاد مزاحمت نخواهند داشت، در صورت بروز مزاحمت، میتوانید از ایشان شکایت رفع مزاحمت نمایید.

اگر مزاحمت ایجاد نماید و به دلیل و ادعای واهی و بدون راه قانونی مانع شما شود میتو انید دعوای رفع مزاحمت مطرح نمایید.