باید تامین دلیل بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #21434942

با سلام من یک قطعه زمین مسکونی ۲۰ سال پیش خریده ام زمانی که من خریدم ساخت و سازی در همسایگی من نبود و خلوت بود حالا ساخت که شده زمین من کم و کسری پیدا کرده و به همسایه جنوبی و همسایه غربی مشکوک هستم که وارد زمین من شده اند چون دو تا خیابان که ۲۰ سال پیش ۵۰ متری و ۱۲ متری بود شده ۶۰ و ۱۶ متری و همسایه های من که زمینشون در تعریض این خیابان ها قرار داشت فکر میکنم وارد زمین من شدند جوری که از ۲۰۰ متر مربع مقدار ۸۰ متر مربع برام مونده حالا می خوام کارشناس بیاد کارشناسی کنه که ایا وارد زمین من شده اند یا نه باید تامین دلیل بدهم چکار کنم راهنمایی میفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
با مراجعه به شهرداری استعلام در مورد ملک موصوف و موقعیت و متراژ بگیرید سپس با مدارک و صورت جلسه شهرداری در صورت لزوم ؛ مبایعه نامه ؛ پاسخ استعلام شهرداری اقدام به ثبت دادخواست تامین دلیل نمایید تا موقعیت ملک شما مشخص شود پس از دریافت نظر کارشناس اقدام به تحویل متراژ که همسایه ها تعرض نموده اند نمایید.
موفق باشید