آیا امکان استفاده از پارکینگ برای من وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #21432213

درود و عرض خدا قوت به شما عزیزان، بنده مالک یک واحدآپارتمان از ساختمانی۸ واحدی در هستم که فقط ۲تا پارکینگ دارد،که۱پارکینگ مزاحم هستش و مالکش بخاطر کهولت سن ماشین نداره،
و در قسمت انتهای پارکینگ به مساحت(۲مترعرض×۶متر طول×۱/۵متر ارتفاع) که کاملا پرت و غیره قابل تردد و بدون استفاده ساکنین هستش،
بنده میتونم ۱ موتور سیکلت پارک کنم،چون هم جا برای ۸تا موتور سیکلت هستش، و واقعاهیچ مزاحمتی برای تردد ساکنین بوجود نمیاره،
و هم قناصیه انتهای پارکینگ هستش،و بلا استفاده،
و اصلامسیر راه پله ها و انباریها و تردد ساکنین کاملا مجزا از این قسمت هستش،
و پارک موتور هیچ مزاحمتی برای ساکنین بوجود نمیاره،
در ضمن نه در سند نه در صورت جلسه تفکیکی بنده پارکینگ ندارم،
پیشاپیش از راهنمائی شما سپاسگذارم، پایدار و برقرار باشید.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که جز مشاعات محسوب نشود و مزاحمتی برای سایر ساکنین نداشته باشد منعی برای استفاده ندارد.

با سلام پارکینگ برای اتومبیل ها در سند مشخص میشود
و برای موتور سیکلت و جای پارک ان معمولا اعضای آپارتمان به تفاهم می رسند،شما تا زمانیکه مزاحمت ایجاد ننمایید و همسایه هایتان شاکی نشوند می توانید موتور سیکلت خود را پارک نمایید

از نظر قانونی خیر مگر صاحب پارگینگ به شما رضایت دهد