باتوجه به اینکه حساب بانکیم مسدود است و اینکه در خلاصه پرونده ذکر شده است پرونده مختوم شده است آیا بنده مجازات خواهم شد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۷۶ #21429596

با عرض سلام
در تاریخ ۲۵ اسفند پارسال از بنده تحت عنوان تحصیل مال نامشروع شکایت شد و بنده پس از مطلع شدن مبلغی که شاکی مد نظر داشت را به او باز گرداندم و شاکی قرار شد رضایت بدهد
با کلانتری محل وقوع جرم تماس گرفتم و مسئول پرونده گفتند که شاکی رضایت داده و چند روز بعد پیامکی برایم امد که شماره پرونده و دادسرای پرونده را ذکر کرده بود
پس از بررسی روند پرونده در سایت عدل ایران متوجه شدم برای پرونده وقت نظارتی تعیین شده است
اکنون پس از رسیدن موعد وقت نظارت در روند پرونده نوشته شده است قرار موقوفی تعقیب صادر شده است
سوال بنده این است که تکلیف بنده چیست و باتوجه به اینکه حساب بانکیم مسدود است و اینکه در خلاصه پرونده ذکر شده است پرونده مختوم شده است آیا بنده مجازات خواهم شد؟ باید چکار کنم؟حسابم را چگونه از مسدودیت در بیاورم؟
ممنون میشوم اگر در این رابطه کمکم بفرمایید

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما مجازات نمی شوید.

با احترام خیر شما مجازات نخواهید شد

باسلام
باعنایت به صدور قرارموقوفی تعقیب باید منتظر قطعیت آن باشید سپس تقاضای رفع مسدودی نمایید

بااحترام
باید به شعبه ای که حکم مسدودی داده است برای رفع ان نیز دستور دهد

شما مجازات نمیشوید به اجرای احکام شعبه مراجعه و تقاضای رفع انسدادی حسابتان را بدهید

با سلام و احترام

به شعبه صادر کننده رای مراجعه و درخواست دهید از حسابتان رفع مسدودی گردد

خیر. به اجرای احکام مربوطه مراجعه و جهت رفع انسداد حسابتان اقدام نمایید