بنگاه هم فروشنده زیر بار تعهد خط تلفن جدید نمی روند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #21428860

با سلام
بنده آپارتمانی را خریدم که بنگاه خیلی به ضررم قولنامه را تنظیم کرد . یکی از این مسائل این است که فروشنده فرمودند چون خط این واحد رند است به خانه جدیدم انتقال می دهم و برای اینجا خط دیگری تهیه می کنم در قولنامه قسمت تلفن غیر دایر علامت خورده و هم بنگاه هم فروشنده زیر بار تعهد خط تلفن جدید نمی روند .
لطفا راهنمایی بفرمایید تکلیف چیست
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز هنگام خرید ملک داشتن کنتور اب وبرق وگاز جزو ملزومات ملک هسش و باید باشه ولی خط تلفن نه حالا اگه شما مایل هستید این خط مال شما باشه میتونید از مالک قبلی بخرید ونکته دیگر اینکه قولنامه رو خوندین واصل بر اینه که شما از مفاد قرارداد مطلع بودین وبعد امضا کردین

باسلام
متاسفانه با امضای مبایعه نامه تنظیم شده در مشاور املاک ،یعنی اینکه شما تمامی توافق موجود در متن مبایعه نامه را قبول نموده اید و نمیتوان غیر آن عمل نمود.

اولا ادعای تنظیم مبایعه نامه به ضرر شما قابل استماع نیست چرا که شما با امضاء بیع نامه تمامی موارد را پذیرفته و تایید کرده اید . ثانیا ذکر داشتن تلفن غیر دائر نافی تعهد فروشنده تلقی نشده و موجد حق شما برای درخواست ایفای تعهدات از سوی فروشنده است زیرا فروشنده ملزم شده که تلفنی برای شما خریداری کند .