مفقودی مبایعه نامه که نزد شهردار بوده چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #21414558

با سلام بنده ی زمین قولنامه ای دارم که داخل محدوده شهر قرار گرفته از جهاد وراه شهر سازی نامه گرفتم شش سال هست دنبال اخذ پروانه هستم که شهرداری هر بار بهانه های زمین زراعی است ومسکونی نیست و... میگوید
که در حالی که ملک مجاور بند ساختمان سه طبقه می سازند
مشکل اصلی بنده این است که اسناد خود را به خود شهردار دادم که اصل قولنامه ومدارکم هست گم شده وبنده بعد از یک سال رفت و امد به شهرداری شکایت کردم که اسنادی در دسترس ندارم ضمنا فرد شهرداری اقرار نموده که اسناد پیش بنده بود و حالا نمیدانم وپاسخ قانع کننده به من رو نداده به نظر شما من چیکار کنم دادگاه به من چه حکمی میده
اونا که اعضای شهرداری اند طرف اونارو میگیره ؟
من دارایی ندارم این زمین رو از فرزندم دارم و وضع مالی درستی ندارم وکیل بگیرم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اتلاف سند با تفریط و کوتاهی شهردار بوده هر خسارتی از این بابت بر عهده ایشان خواهد بود. از ایشان تاییدیه و گواهی مبنی بر تسلیم سند به ایشان و مفقود شدن آن در شهرداری بگیرید.