چجوری از پدرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #21381777

سلام
من ۱۶ سالم پسر هستم پدر و مادرم جدا شدن و حضانت بر سره پدرم پدرم زن گرفت خونه داد زن اش بشین وقتی بچه بودم من اونجا زندگی می کردم زندگی خوبی نداشتم فقط می خواستم از پیش فرار کنم کار پدرم کشاورزی من مجبور می کرد برم کار کنم پیش هیچ لباس برام نمی خرید تا این یکم بزرگ شدم رفت پیش مامانم الان من ۱۶ سالم نه پول مید نه خونه تازه زن اش ازش کاغذ گرفت نباید من برم اون خونه تازه فقط یه خونه ندارم دو تا زمین داره الان می خواستم ببینم چجوری شکایت کنم ازش تا به من یه سر پناه بده

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتخاب اینکه با چه کسی زندگی کنید با شماست. ضمنا میتوانید دادخواست مطالبه نفقه علیه پدرتان مطرح کنید تا هزینه های شما را پرداخت نمایند

با سلام
چون شما به سن بالای ۱۵ سال رسیده اید قانونا حق انتخاب دارید که با چه کسی زندگی نمایید و میتوانید پیش مادر برگردید و مادرتان برای نفقه شما ، بر علیه پدرتان میتوانید اقدام قانونی نمایید .
در غیر اینصورت میتوانید با تماس با اورزانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ تماس و انان را در جریان امر قرار دهید .