آیا موجر می تواند مبلغی را بابت هزینه برق و شارژ از هزینه مبلغ رهن نزد خود نگه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #21377276

سلام
از ۱۲۰ میلیون رهن کامل ۷۰ تومن را به مستاجر پرداخت کردم بعد از یک هفته مابقی را طی یک چک بین بانکی قصد پرداخت داشتم اما مستاجر قبول نکرد که ۲۰۰ تومن برای برق و شارژ منزل بماند. من پول در بانک میگذاشتم که سود آنرا میگرفتم حالا هم ضرر دیدم هم خونمو تحویل نگرفتم.
ممکنه راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان گروکشی وجود ندارد

میتوانید الباقی مبلغ را به صندوق دادگاه واریز نمایید و مطالبه هزینه ها را بنمایید و دستور تخلیه نیز دریافت نمایید

قانونا نمی توانید گروکشی کنید

سلام
عرفا مبلغی معادل هزینه قبوض را میتوانستید نزد خود نگاهدارید در خصوص عدم تخلیه نیز از شورای حل اختلاف تقاضای صدور دستور تخلیه نمایید

با سلام پرینت قبوض و به روز را میتوان از دفتر پیشخوان بگیرید و تنها همین مبلغ رو نزد خود نگه دارید
اگر موعد تخلیه فرا رسیده از شورا دستور تخلیه فوری را بگیرید