منو تهدید میکنه که میذارم اجرا؛ راهی هست جلوی سفته ها را بگیرم یا کاری کنم که سفته ها اعتبار نداشته باشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۳ #21346057

باسلام
چند سال پیش برادر زنم که ماشین گرفته بودم از من مبلغ بیست میلیون سفته گرفت پیش پدرش که بعد مدتی پولش را کامل دادم ولی نه سفته را گرفتم نه کاغذی رد و بدل شده ولی کل طایفه من در جریان هستند الان پدرش فوت کرده و با خانومم هم توافقی جدا شدیدم هی منو تهدید میکنه که میذارم اجرا راهی هست الان که اقدامی نکرده جلوی سفته ها را بگیرم یا کاری کنم که اگه روزی گذاشت سفته ها اعتبار نداشته باشه
با احترام

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. می توانید با اسناد پرداخت خود، پرداخت وجه سفته ها را اثبات نمائید..
پیشنهاد می گردد ایتدا استشهادیه محلی در خصوص پرداخت وجوه سفته ها تنظیم و به امضای مطلعین و شاهدین برسانید و سپس به استناد اسناد پرداختی و گواهی شهود ذیل استشهادیه، فورا دادخواست استرداد لاشه سفته ها را از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در شورای حل اختلاف مطرح نمائید..
موفق باشید..

سلام
شما می‌توانید با استناد به اسناد پرداختی و شهادت شهود، پرداختی وجه سفته را اثبات کنید.

با اثبات پرداخت وجوه بابت سفته ها دادخواست استرداد لاشه سفته را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید

با استناد به شهادت شهود مبنی بر پرداخت وجه سفته ها و تسویه ی بدهی خود دادخواست استرداد لاشه ی سفته را مطرح کنید

با توجه به کارسازی مبلغ از سوی شما و رسید پرداخت و با استناد به شهادت شهود می توایند دادخواست استرداد سفته ها را بخواهید

سلام
شما باید ثابت کنید بابت سفته ها بدهی و مدیونیتی به او ندارید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

شما میتوانید با اسناد پرداخت خود و شهادت شهود ثابت کنید که وجه سفته را پرداخته اید و به عبارتی این سفته‌ها بلاموضوع شده اند