چطور بخاطر توهین و تهدید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۰ #21315937

با سلام
بنده یک رو تو دکه خودم نشسته بودم و داشتم صبحانه میخوردم.که یه دفعه مامورهای شهرداری به همراه کلانتری ریختند جلوی دکه و یکی رفت کولر و برش داد و یکی استند چیپس و پفک و برداست و یکی هم سماور برداشت و منم عصبی شدم از اینکه چرا به من اطلاع نداده اینکارو انجام دادند.و به خاطر همان رفتم و جلوی مامور وایستادم و بدون اینکه چیزی بگم کارت شناسایی با حکم انجام کاری کردن ازشون خواستم . اینها در جواب گفتن لباس ما حکمه و منم جلوسو وایستادم و ممانعت کردم و هیچ درگیری فیزیکی نکردم فقط صدام و بلند کرده بودم و میگفتم هیچ کاری نمیتونید بکنید چرا از من اجازه نگرفتید و منم نمی گذارم و خلاصه اینکه بنده رو با دیتبند تو خیابان زدند و بردن و یک روز بازداشت کردن و بعدش از دادسرا با ضامن ازاد شدم که رضایت بگیرم.و من موندم که چیکار کنم و رفتم رضایت بگیرم که فقط توهین و توهین و توهین و غرور و جوونیم و پایمال کردن . الان نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام احتمالا در اطراف شما کسانی شاهد ماجرا بودند با شهادت شهود و اگر مامور کلانتری نیز بودند به ۱۹۷ گزارش کنید بازرسی نیرو حتما پیگیری و از مامور گزارش اینکار را خواهند خواست

بعید میدونم در خصوص توهین و تهدید مامورین شهرداری و انتظامی بتونید ادعای خودتان رو اثبات کنید مگر اینکه حد اقل دو نفر شهادت به نفع شما بدهند.به نظر بنده بهتره در خصوص برائت خودتان تلاش کنید .مقاومت در برابر مامورین سد معبر شهرداری با مقاومت در برابر اجرای احکام قضایی متفاوته و براحتی میتونید از خودتان دفاع کنید.

با سلام ، می توانید با مدارک و شواهد کافی به اتهامات متعدد از اشخاص خاطی شکایت نمایید، هیچ کسی اجازه ی سواستفاده از موقعیت خویش را ندارد؛ آرزوی عاقبت بخیری.

درود:درصورت میتوانید اثبات کنید ،که دران محل دوربینی یا مدارکی دال بران وجود داشته باشد، از مامور نیروی انتظامی از طریق دادسرای نظامی شکایت کنید.

شکایت از طریق توهین و تهدید و ضرب و جرح در دادسرا موجوده و همچنین از طریق بازرسی نیروی انتظامی با شماره تلفن ۱۹۷

سلام
در دادسرای نظامی با ارائه مدارک و مستندات می توانید شکایت کنید .

درود بر شما
در صورتیکه دلایل محکمه پسندی جهت به ارائه مقام قضایی دارید از آنها در دادسرای انتظامی شکایت نمایید ‌.