این دست نوشته چقدر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۳ #21300662

باسلام.
اگر مستاجری مبلغی بیانه به صاحب خانه بدهد و صاحب خانه رسید به مستاجر. که داخل رسید دست نوشته.فقط امضا همسر صاحب خانه باشد. و متن دست نوشته و امضا برای همسر مرد مستجر ولی نام مرد مستجر ذکر شده باشد. این سند چقدر اعتبار دارد که مرد مستاجر روی ان اقدام کند؟ که بخواهد مبلغ ذکر شده رو از صاحب خانه بگیرد؟
و مرد مستجر از زن خود شکایت کرده و همینطور از زن صاحب خانه.مرد مستاجر و همسرش در حال طلاق هستن. و مبلغ بیانه تمام و کمال به همسر مرد مستجر پرداخت شده ولی رسید رو همسر مرد مستجر گفتن پاره شده به صاحب خانه رسید و تحویل ندادن. و در دادگاهی که مرد مستجر از زن خودش انجام داده، زنه مستجر گفته این رسید و خودش نوشته با دست خط خود زنه مستجر بوده و امضا خود زنه مستجر فقط همسر صاحب خانه اون رو امضا کرده.
چون دستخط برای صاحب خانه نبوده فقط امضا برای همسر صاحب خانه بوده کل دست نوشته برای زنه مستجر بوده.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دست نوشته تا زمانی که از سوی کسی ادعایی نداشته باشد دارای اعتبار است لذا با استناد به دست نویس و شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه ودیعه را تقدیم دادگاه کنید

شما براساس رسید واریز وجه یا به استناد شهادت شهود علیه شخص صاحب خانه که به حساب وی واریز کرده اید میتوانید دادخواست مطالبه ودیعه ثبت کنید

درود
شما فقط می توانید علیه شخصی که مبلغ ودیعه را به ایشان داده اید طرح دعوی کنید.