با توجه به شکستگی استخوان کتف مجازات حبس هم دارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۳۳ #21245985

با سلام
بنده با دو نفر درگیر شدم و آنها مرا مورد ضرب و جرح قرار دادن به طوری که استخوان کتف چپ من شکست و در گزارش پزشکی قانونی نوشته شکستگی استخوان کتف و ارش انگشت دست و حارصه پیشانی که در این درگیری عینک من در حالی که مشغول مشاجره بودیم زدن شکست و بعد خودم را مورد ضرب و جرح قرار دادن که درگیری هم در خیابان بود می خواستم بدونم با توجه به شکستگی استخوان کتف مجازات حبس هم دارند در ضمن آنها هم از من شکایت کردند که من سپر ماشین آنها را تخریب کردم و دو تا شاهد بردن که یکی اصلا آنجا نبوده و من هم شاهد دارم که من حتی به ماشین آنها نزدیک نشدم در ضمن مامور کلانتری در گزارش محلی هم نوشته آنها مرا مورد ضرب و جرح قرار دادند اما ننوشته که من ماشین آنها را تخریب کردم حالا من چگونه می توانم بیگناهی خود در مورد تخریب را ثابت کنم و آیا آنها که عینک مرا شکستند هم تخریب عمدی محسوب می‌شود و آیا تخریب هم حبس دارد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱- نظر کارشناس
۲- نوع و کیفیت جنایت
۳- تاثیر جنایت بر سلامت قربانی
۴- میزان خسارت وارد شده به قربانی با توجه به میزان دیه مشخص شده . مثلا میزان خسارت وارد شده به تاندون دست با توجه به میزان دیه دست تعیین می شود .
قاضی با در کنار هم قرار دادن موارد بالا میزان ارش را محاسبه می کند.
شکستگی استخوان کتف شما اگر از ناحیه اکرومیون یا گردن یا حفره گلنوئید باشد ۸درصد و اگر از قسمت تنه یا کوراکوئید باشد ۴درصد ارش دارد.

با سلام
طبق فرمایشات شما ، اولا به دلیل اینکه در حادثه شکستگی بوده و مهم اینکه در خیابان و ملا عام بوده لذا به دلیل جریحه دار کردن عواطف عموم به حبس محکوم خواهند شد و نیز اینکه در صورتجلسه تخریب سپر خودرو قید نشده ( هر چند این امر بستگی به نظر کارشناسی هم دارد ) شاید در این امر شما تبرئه شوید و نیز به جهت تخریب و شکستن عینک شما، صرفا خسارت عینک را دریافت خواهید کرد و بخاطر تخریب عینک طرف حبس نخواهد شد.