با شهود میتوان تبرئه شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۸ #21225901

سلام.
آقا زوجه را طی درگیری از منزل اخراج کرده بعد دو هفته زوج افرادی را برای سازش فرستاده و زوجه مخالفت کرده و حاظر به تمکین نشده اگر این افراد شهادت بدهند که زوجه بازنگشته زوج در ترک انفاق تبرعه میشود؟ ضمن این که قبل از شکایت ترک انفاق زوج واسطه فرستاده و زوجه بر نگشته

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج باید اظهارنامه بفرستد و سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح کند .اظهارات نیز شهود در دادگاه موثر است

نفقه از دو جنبه قابل طرح است ۱- حقوقی ۲ - کیفری . در نفقه کیفری با پرداخت نفقه رفع اتهام می شود . مبلغی را به حساب همسرتان واریز نمایید .

با فرستادن چند نفر برای مصالحه با توجه به اینکه زوج اقدام به بیرون کردن زوجه از منزل مشترک کرده از ترک انفاق تبرئه نمی شود مگر اینکه دادخواست الزام به تمکین داده و زوجه محکوم شود

درود
خیر به صرف شهادت شهود از جرم ترک انفاق تبرئه نمی شوید.

خیر به جهت اینکه زوج،زوجه را از منزل بیرون رانده صرف اوردن چند شاهد دلیلی نمی شود بر عدم تمکین‌ زوجه ..باید از طریق دادگاه حکم عدم تمکین را بگیرد.

سلام، خیر این مسائل صرفا باعث تبرئه ایشان نمی شود، نیازمند حکم الزام به تمکین و عدم تمکین همسر هستند.

درود بر شما، با این تفاسیر خیر، زوج نمیتواند از ترک انفاق تبرئه شود.