آیا به دختر مجرد نفقه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۱ #21221096

با سلام

من بیکارم ولی بیمه تامین اجتماعی (قالی بافی)برای خودم پرداخت میکنم که هزینه آن را خواهرم میدهد. خودم هیچ راه درآمدی ندارم و پدرم هم بیمار و از کار افتاده است ولی مال و اموال دارد و برادرم همه آنها را تصرف کرده است.

آیا به من نفقه تعلق می گیرد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باتوجه به واریزحق بیمه شماشاغل حساب میشید نفقه تعلق نمیگیرد

با اثبات این امر،می توانید از پدر خود نفقه دریافت نمایید

طبق مدرک قالی باف هستید . لذا مستحق نفقه نیستید

با سلام و احترام
چون بیمه پرداخت میکنید شاغل محسوب می شوید و بیکار نیستید به هر روی به دختر تا زمانی که مجرد باشد و در منزل پدرش نفقه تعلق میگیرد

وقتی بیمه قالی بافی پرداخت می کنید یعنی شغلتان قالی بافی است و بیکار نیستید