هنوز طلاق نگرفتم، آیا میتونم به کارم ادامه بدم بدون اجازه همسرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #21212407

من مدتی هست که از همسرم جدا شدم و منزل پدرم هستم اما هنوز طلاق نگرفتم آیا میتونم به کارم (آرایشگری)ادامه بدم بدون ایجاد مزاحمت از طرف همسرم؟ ایا می‌تونه مانع کار کردنم بشه؟ راهی هست که به فعالیتم ادامه بدم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شغل شما منافی با حیثیت و شئونات خانوادگی ایشان نیست مانعی ندارد

اساسا به دلیل اینکه جدا از همسرتان زندگی میکنید ایراد و مشکلی برای اشتغال شما وجود ندارد . ولی اگر همسرتان دعوی تمکین را مطرح نموده و چنانچه شغل شما منافاتی با شئونات همسرتان داشته باشد امکان مخالفت وی وجود داشته و عدم ترک شغل مورد نظر می تواند در حکم عدم تمکین تلقی شود .

سلام
شما می توانید به کار خود ادامه دهید مگر اینکه شوهر شما مدعی شوند که شغل شما منافی با حیثیت و شئونات خانوادگی ایشان است و از دادگاه درخواست جلوگیری از اشتغال شما را بنمایند که در این صورت چنانچه دادگاه رسیدگی و حکم به نفع ایشان صادر نمایند نمی توانید به شغل خود ادامه دهید