وارث ادعای مالکیت یا ندادن پول میتوانند کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۴ #21199221

سلام خسته نباشید بنده از پدر بزرگم مغازه خریداری کردم پول شو پدر بزرگم نگرفته به عنوان هدیه ولی داخل مبایعه نامه که بنگاه دار تنظیم کرد نوشته شده پول به طور کامل پرداخت شده ولی بنگاه دار در تنظیم مبایعه نامه نوشته پول در حضور بنگاه دار پرداخت نشده و فرزندان بزرگ شون به عنوان شاهد امضا کردن میخواستم ببینم فردا روزی وارث ادعای مالکیت یا ندادن پول میتوانند کنن یا شاهدان ادعای دروغ کنند
سوال دوم اینکه همین مغازه که پدر بزرگ به بنده داده دو قسمته یه قسمتشو پدر بزرگ قبلا در مبایعه نامه داده به دخترها شون که در مبایعه نامه اونا متراژ نوشته نشده الان ادعا میکنند اون مغازه که بنده گرفتم اونجا هم برای ماست میخواستم ببینم ادعای اونا درسته یا میتوانند ملک را از بنده بگیرند

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درپاسخ بند اول هرکس میتواند مدعی موضوعی بشود صرف ادعا مستحق نخواهدبود بافرض صحت مطلب بعیداست اقدام نمایند واگرهم اقدامی بشود بدون نتیجه خواهدبود
قسمت۲اگه درج شده نصف ملک پس نمی توانتد ادعای بیشتری نمایند