آیا بعد از رای نهایی دو حکم یکی جلب به دادرسی و یکی منع تعقیب، می شود وثیقه یا فیش حقوقی را آزاد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #21155204

با سلام ، شکایت ترک انفاق کردم دو تا حکم اومده منع تعقیب و جلب به دادرسی، ولی ابلاغیه برام اومد که باید به شورا حل اختلاف مراجعه کنیم که همسر من در شورا ادعا کرد که تبرعه شده و وثیقه ای که گذاشته آزاد کرده ، و‌ گفت میتونی بری بپرسی که من تبرعه شدم!!! سوال من اینه؛ آیا ممکنه وثیقش آزاد کرده باشه ، چون حکم جلب به دادرسی و حکم منع تعقیبش آمده یا اینکه ادعاش دروغی بیش نبوده؟! و اینکه با این تفاسیر پرونده می بایست به دادگاه کیفری فرستاده می‌شد که پرس و جو‌ کردم گفتن پرونده فرستاده شده دادگاه کیفری؛ حالا این وسط شورای حل اختلاف به چه منظور هست؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جمع بین این دو قرار ممکن نیست
شورا در این موضوع صرفا صلاحیت صلح و سازش دارد
به قسمت اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران مراجعه و از روند کار پرونده مطلع شوید.