نحوه اجرایی شدن صلح عمری چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #21130824

باسلام مادربزرگ من ۲۰ سال پیش ملک خودشان را بین دو دختر و دو پسر شون بطور مساوی صلح عمری کردند و به تازگی فوت شده اند منتها صلح نامه در دفتر وکالت و با دو شاهد امضا شده است و در دفتر اسناد رسمی ثبت نشده است میخواستم بپرسم قابلیت اجرایی دارد یا اینکه امکان اینکه اجرایی نشود وجود دارد

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه وراث نسبت به موضوع توافق داشته باشند مشکلی برای انتقال سند به نحو مذکور در صلح نامه وجود نخواهد داشت ولی در صورت عدم توافق ، هریک از وراث میتواند از طریق یکی از دفاتر خدمات قضائی دادخواست تنفیذ صلح نامه و الزام به تنظیم سند مطابق مفاد صلح نامه را به طرفیت سایر ورثه مطرح نماید .

به نام خدا و با سلام
ابتدا باید تنفیذ و سپس نسبت به اجرای آن اقدام شود
موفق باشید