برای مطالبه خسارت خودرو باید به بیمه دادخواست بدهم اگر خودرو را تعمیر کرده باشم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹۸ #21104801

سلام من تصادف کردم و از طریق قانون مراحل گرفتن دیه را پشت سر گذاشتم و درحال گرفتن آن هستم ولی خسارت وسیله نقلیه میگن باید به بیمه دادخواست بدم سوالم اینه که الان که وسیله را کامل درست کردم چطور خسارت بگیرم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر بود قبل از اقدام به تعمیر مراتب را تامین دلیل نمایید
هم اکنون به نظر امکان دارد با ارائه فاکتورها و رسیدهای پرداخت نسبت به مطالبه وجه اقدام نمایید

باید قبل از درست کردن وسیله نقیله ، آثار تصادف را تامین دلیل می کردید

سلام
به استناد فاکتور و رسید هزینه هایی که بابت تعمیر و بازسازی خودرو متحمل شده اید می توانید دادخواست خسارت بدهید.

با سلام - باید مشخص کنید که خسارت ماشین خودتان را از بیمه ثالث میخواهید بگیرید یا بیمه نامه بدنه . اگر از طریق بیمه ثالث بخواهید بگیرید که اگر مقصر باشید یا خیر فرق دارد اگر مقصر حادثه باشید که خسارت شما پرداخت نمیشود ولی اگر مقصر طرف مقابل باشد در اینصورت با همان مدارکی که دیه گرفتید با ارائه کپی برابر با اصل همان مدارک که در پرونده دیه هست میتوانید خسارت خودرا از بیمه نامه ثالث طرف مقابل بگیرید .بنظرم اگر واضح تر بیان میگردید قطعا راهنمایی ومشاوره بهتری میگرفتید.

سلام.طبق کروکی و فاکتور هزینه هایی که انجام داده اید هم برعلیه بیمه و هم برعلیه راننده و صاحب سند خودروی مقصر دادخواست مطالبه خسارت بدهید