در مطالبه چک که در وجه فرد دیگری نوشته شده است، قاضی چه حکمی صادر خواهد کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۳ #21078172

سلام خدمت کارشناسان عزیز
اگه شخصی چکی را در وجه آقای x نوشته باشه برای کاری، ولی قرارداد با من امضا کرده باشه ولی چک رو در وجه آقای x نوشته، حالا اون طرف توی دادگاه میگه چکمو از من میخواد، توی اظهاراتش توی دادگاه هم گفته که من چک رو در وجه آقای x نوشتم و من فقط چک رو به آقای x دادم و گرنه نه چک پیش من هست نه چیزی.
آیا طبق این توضیحات من محکوم میشم؟
بنده فقط قرارداد بستم و چکی در وجه من صادر نشده و هیچ سو استفاده ای از چک هم نشده.

ممنون میشم راهنماییم کنید
ممنونم
که قاضی چه حکمی میده؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال شما دارای ابهام است . مشخص نکرده اید که موضوع پرونده چیست و خواهان و خوانده چه کسانی هستند ط

چک چگونه به شما منتقل شده ؟اگر از طریق امضای پشت چک به شما منتقل شده باشد صادر کننده مدیون شماست والا خیر

سوالتان مبهم است بایستی با توضیحات بیشتری مجدد سوالتان را مطرح نمایید همه افراد شدن آقای ایکس
ولیکن طبق اقرار شاکی چون چکی به شما داده نشده است پس شما هم پاسخگو برای استرداد چک نمیباشید .

با سلام - وقتی چکی صادر میشود در وجه کسی نشان دهنده اینست که صادر کننده به دارنده چک مدیون میباشد ودر اینجا اگر سندی متقن وجود دارد که چک به شما تحویل شده خوب نشان دهنده مدیون بودن صادر کننده است وقتی که ثابت شود چک دست شماست همانطور که نشان دهنده طلب شماست پس نشان از مسئولیت شما نیز در قبال اخذ چک میباشد .

با سلام ووقت بخیر
چک جز اسناد لازم الاجرا می باشد و درزمان مقرر دارنده چک میتواند چک را پاس کند علی ایحال پیرو سوال شما چک دست هرکسی که هست مسئول می باشد به شما ارتباطی ندارد . ولی اگردرقرارداد ذکر شده است که چک دراختیار شما می باشد که قابل پیگیری است درغیر اینصورت .خیر .