چطور دادگاه مدارک بنده که سالها قبل بوده را در نظر نگرفته و حکم به نفع ایشان داده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۸ #21066549

با سلام
در سال ۸۴ آپارتمان کوچکی در شهریار خریداری نمودم که طی مبایعنامه بنگاه و بعد از آن وکالت فروش بلاعزل محضری گرفتم ( بدلیل اینکه سازنده روی کل ساختمان وام دریافت نموده بود) مجبور شدیم وکالت بزنیم / حال فروشنده با همسرش اختلاف و منجر به طلاق شده و چون مهریه همسرش بیش از ۱۳۰۰ سکه بوده تمام اموال همسرش را توقیف که آپارتمان بنده هم چون وکالتی بوده توقیف کرده در صورتیکه اقدام به طلاقش سال ۹۴ بوده / در سال ۹۷ فروشنده با بنده تماس گرفت و مشکلش را مطرح و گفت با مدارک به دادگاه خانواده شهریار مراجعه و از اقدام همسرش نسبت به آپارتمان خودم جلوگیری کنم / بنده هم مراجعه نمودم و از طریق مشاور حقوقی بیرون دادگاه دادخواست اعتراض ثالث تهیه و با کلیه مدارک که برابر اصل گردید و ابطال تمبر تحویل دادگاه مربوطه نمودم / در ماههای بعد ۲ بار ابلاغیه از طریق سامانه ثنا برای بنده بعنوان خواهان و فروشنده و همسرش بعنوان خوانده ابلاغ شد و بنده راس ساعت حضور پیدا کردم ولی خواهان غایب بود و قاضی گفت برای بار سوم کتبا ابلاغ میکنم و مجددا ۲ ماه بعد ابلاغیه کتبی و بنده مراجعه نمودم و فقط همسر فروشنده در دادگاه حاضر شد ضمنا کاملا در جریان خرید بنده در سال ۸۴ بوده/ بنده به قاضی گفتم ۱۵ سال قبل اینجا را خریداری نمودم در صورتیکه اقدام به طلاق اینها ۱۰ سال بعد بوده که قاضی گفتند رسیدگی میکنم و ابلاغ میکنم / از آن تاریخ به بعد هیچگونه ابلاغی چه از سامانه ثنا و یا کتبا دریافت ننمودم تا همسر فروشنده با بنده تماس گرفته و میگوید دادگاه به نفع ایشان رای داده و میگفت برای تحویل آپارتمان به ایشان اقدام کنم و اگر شکایتی دارم از شوهرش بکنم در صورتیکه ایشان فراری است / ضمنا گفت که قفلی به حفاظ آپارتمان هم زده و یک عکسی از بنچاق انتقال محضری آپارتمان توسط وکلای طرفین برایم فرستاد البته بالای بنچاق: ( به شرط عدم بیع ) مهمور شده / حال سئوالم این است چطور دادگاه مدارک بنده ( مبایعنامه + وکالت محضری ) که سالها قبل بوده را در نظر نگرفته و حکم به نفع ایشان داده؟ چطور میتوانم حکم دادگاه را شکسته و از اجرای حکم جلوگیری کنم؟ لطف کنید راهنمائی کنید چکار باید بکنم کلا کاری میشه کرد و از کجا باید شروع کنم؟ با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا شما باید به مرجع حل اختلافی که مراجع کردین از دادن رای به نفع ایشان اطلاع پیدا کنید دوم چنانچه رای به شما ابلاغ نشده باشد میتوانی نسبت به رای اعتراض کنی دادگاه صالح رسیدگی نماید