چطور نسبت به مهر و موم ترکه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۱۲ #21063195

با سلام و تشکر از سایت بسیار خوب شما-
پدرم چندین سال پیش فوت کردن مهر و موم ترکه در آن زمان انجام نشده است کل اثاثیه منزل و خانه و مغازه مرحوم توسط یکی از ورثه تصرف شده و ایشان با ایجاد درگیری مانع استفاده سایرین شده و در این مدت در تصرف خودش بوده و بخشی را اجاره داده است از آنجا که بدلیل اجاره دادن مغازه یا خانه و دخل و تصرف در آن اموال و حق مابقی وراث ضایع گردیده است چطور نسبت به مهر و موم ترکه اقدام کنم؟ آن ورثه و سه نفر مستاجر در مغازه ها و خانه هستن و اجاره نامه دستی نامعتبر بین خودشان دارند آیا در این حالت امکان مهر وموم ترکه و خانه وجود دارد تا کسی نتواند استفاده کند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از مهر و موم ترکه هر دخالتی در ترکه توسط هر شخصی اعم از وراث و غیره عنوان کیفری پیدا میکند.

سلام
دادخواستی با همین عنوان به شورای حل اختلاف محل از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بدهید.

سلام
با مراجعه به شورای حل اختلاف در خصوص گواهی انحصار وراثت و مهرو موم ترکه اقدام نمایید

مهر و موم ترکه به اقدامی گفته می‌شود که توسط شورای حل اختلاف صورت می‌گیرد تا ورثه از هر نوع استفاده و دخل و تصرف در ترکه ممنوع ‌شوند. این اقدام به منظور حفظ و نگهداری از ترکه انجام می‌شود. مهر و موم ترکه صرفا با درخواست هر یک از ورثه متوفی یا نماینده قانونی آنان؛ کسی که به نفع او وصیت انجام شده است؛ طلبکار متوفی و وصی انجام می‌شود

سلام
دادخواستی با همین عنوان به شورای حل اختلاف محل از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بدهید.

از طریق شورای حل اختلاف جهت مهر و موم ترکه اقدام نمایید
ضمنا در صورت اثبات تصرفات احدی از وراث میتوانید اجرت المثل ایام تصرف را نیز از وی دریافت نمایید.