تهمت به لواط زده شده؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۷۷۶ #21034542

سلام
شاگردی در مغازه داشتم که به اصرار والدینش فرزندش را به مغازه من فرستاد تا کار یاد بگیرد و وقتش را بگذراند و فرزندش از مغازه ام سرقت کرد بعد از اینکه شکایت کردم بمن تهمت لواط و تفخیذ زده و چند روز بعد از من شکایت کرده و بازپرس بمن میگوید که رضایتش را جلب کنم چگونه بدروغ میتونه اثبات کنه و چرا باید کاری نکرده رضایتش را جلب کنم این تهمتش حیثیت مرا برده خواهشا بگویید چکار کنم
تقاضا دارم کمکم کنید همه میگن الکی زندونت میکنن شلاقت میزنن و...

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
لواط از جرائم حدی میباشد که با اقرار یا شهادت چهار نفر شاهد اثبات میشود چنانچه اقراری نبوده و چهار نفر شاهد هم وجود ندارد امکان اثبات نیست

اثبات لواط با شهادت چهار نفر شاهد قابل اثبات است

باتوجه به توضیحات ، وقتی کاری نکردید و ازطرفی دلیل اثباتی برعلیه شما وجود ندارد . قطعا شکایت لواط رد میشود .‌لذا به رضایت شاکی فکرنکنید

در صورت انکار هیچ اثری بر آن بار نمیشود فقط وفقط انکار

سلام. شاکی جهت اثبات لواط باید چهار شاهد مرد تعرفه کند والا منتج به محکومیت متهم نخواهد شد.