ایا ما باید به عنوان خیانت در امانت شکایت کنیم یا مطالبه وجه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۰ #21027544

با سلام‌ و احترام خدمت شما وکلای عزیز
در زمان جنگ تحمیلی شرکت ها به موجب محدود بودن جنس با گرفتن مبلغی به عنوان امانت یا ودیعه به کسبه جنس میدادند و شرکتی سهامی عام در سال ۱۳۶۳ به مبلغ ۰۰۰ ۵۰ ریال از بنده به عنوان امانت دریافت نمودند که جنس بدهند پس از گذشت چند سال کار کردن با این شرکت به طور اتفاقی این شرکت اعلام ورشکستگی نمود بسته شد وما پس از مراجعه به درب کارخانه با دربی بسته روبه رو شدیم و کسی پاسخگو نبود پس از گذشت چندین سال در شهریور سال ۱۳۹۸ قبل از اپیدمی کرونا مطلع شدیم که شرکت شروع به کار نموده و با چندین بار مراجعه به بخش مالی و مدیر عامل هیچگونه جوابی به ما داده نشد

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
میتوانید در وحله اول طبق سلسله مراتب شرکت اقدام نمایید.

با سلام دادخواست مطالبه وجه متصور است

سلام
دادخواست مطالبه وجه متصور است

سلام می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید.

موضوع در قالب خیانت در امانت قابل پیگیری نبوده و باید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .

باعرض سلام،بهتر است دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید

وقت بخیر دادخواست مطالبه وجه دهید.