درخواست تجدید نظر به حکم دادگاه در خصوص هزینه های دادرسی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #20999429

با سلام و احترام
یک مورد خسارت همسایه هست که درخواست داشتم راهنماییم کنید
بنده به عنوان موجر یک واحد آپارتمان رو اجاره دادم. آب از محل دستشوئی ساختمان بنده ریزش داشته به طبقه پایین. همسایه به مستاجر گفته چند بار و مستاجر توجه نکرده و به بنده هم خبر ندادن. نه همسایه و نه خود مستاجر. همسایه رفته از من شکایت کرده و بعدا قبل از جلسه دادرسی من از طریق مدیر ساختمان مطلع شدم و اقدام به تعمیرات کردم. رای دادگاه این بوده که من باید تعمیرات رو انجام می دادم و هزینه های دادرسی رو هم باید بدم. در مورد تعمیرات من حکم رو قبول دارم و خودم انجام دادم. اما در مورد هزینه های دادرسی چون من مطلع نشده بودم این رو قبول ندارم. چطور می تونم درخواست تجدید نظر بدم؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتراض به رای کنید هر چند فاقد اثر است