آیا امکان تشخیص عدم وجود رابطه زناشویی به مدت طولانی، توسط پزشکی قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۷۰ #20995909

با سلام
در صورتی که در مدت زندگی مشترک به دلیل عدم توانایی روحی مرد، هیچوقت نزدیکی کامل صورت نگرفته باشد، با وجود دو تا بارداری که از دومی چند سال گذشته است.
پزشکی قانونی می تواند عدم ارتباط به مدت طولانی را تشخیص دهد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله پزشکی قانونی این امکان را دارد، هرچند امکان عقلی ندارد هیچ وقت رابطه کاملی نبوده اما دو فرزند مشترک وجود داشته باشد

سلام . عدم ایجاد رابطه باید طولانی مدت می تواند موجب عسر و حرج باشد اما اثبات آن بر عهده شماست . حتی اگر پزشکی قانونی عدم رابطه را تایید کند ، باز هم نمی تواند عسر و حرج باشد مگر این که شما اثبات کنید عدم ایجاد رابطه و عدم تمایل از ناحیه زوج باشد .

بله امکان تشخیص این موضوع توسط پزشکی قانونی جهت اثبا عسر و حرج زوج وجود دارد

با سلام چنانچه منظور از طرح عارضه یاد شده در مرد ، اثبات عسر و حرج و طلاق باشد قاضی بدون اثبات این موضوع که مداوا و درمان کافی برای این عارضه انجام شده و بی نتیجه مانده است. عسر و حرج زوج را احراز نخواهد کرد. بدیهی است قاضی برای اثبات و رسیدن به علم، هرگونه تحقیق و بررسی که لازم باشد از جمله کسب نظر پزشک متخصص یا قانونی را انجام خواهد داد.

بله این امکان برای پزشکی قانونی با توجه به آزمایشات خاصی که در اختیار دارند ممکن است