آیا او میتواند آپارتمان من را بعد از ساخت تحویل ندهد یا مرا مجبور به پرداخت اضافه وجه کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۷ #20977979

سلام یک پیش خرید اوایل امسال انجام دادم و واحدی را روی خاک به قیمت قطعی متری ۶ میلیون در خارج از تهران حومه خریدم تمامی تعهدات پرداختی طبق قرار داد انجام داده ام اما وسط راه سازنده دبه کرده و میگوید متری ۶ برای من نمی صرفد . در قرارداد ما ذکر نشده که آپارتمان با تورم و گرانی مصالح به قیمت روز به فروش میرسد
من پولی ندارم که بدهم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قرارداد فی‌مابین باید تعهدات طرفین اجرا شود و ادعای جدید وارد نخواهد بود.

سلام.بایستی طبق مفاد صریح قراردادتان اقدام کنید و در صورت تخلف سازنده طرح دعوی حقوقی کنید.

باید به مفاد قرارداد و تعهدات پیش بینی در آن عمل شود

سلام
پیش فروشنده باید طبق قرارداد به تعهدات خود عمل نموده و ملک را بموقع تحویل داده و تنظیم سند نمایند و از این بابت مجاز به مطالبه وجه اضافه نخواهند بود. در صورت خودداری ایشان، می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد (تحویل مبیع و تنظیم سند رسمی) به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، عینا طبق قرارداد فی‌مابین باید تعهدات طرفین اجرا بشه و ادعای جدید مسموع نخواهد بود

سلام اگر چه برای پاسخ به این سوال ، ملاحظه مفاد قرارداد پیش فروش لازم و ضروری است اما برای رفع این مسئله ( اختلافات ) توصیه می شود از طریق ارسال اظهارنامه شرایط و مفاد قرارداد را به شخص سازنده یادآور و به ایشان برای تحویل ملک در تاریخ مورد نظر ، به صورت قانونی هشدار لازم را دهید . رفع اختلافات صرفا از طریق اقدامات قضایی امکان پذیر خواهد بود و نه خودسرانه !