اگر من زودتر از همسرم فوت کنم، صلح باطل می گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۱ #20952793

همسر اینجانب خانه. خودش را به صورت رسمی و قانونی به من صلح عمری نموده، ایا با وجود قید حق فسخ، می تواند خانه صلحی را بفروشد، و اگر بفروشد صلح باطل می گردد، سوال دیگر اگر من زودتر از همسرم فوت کنم، صلح باطل می گردد و به وراث من نمی رسد ممنون

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به مفاد صلح نامه دارد.

با سلام
اگر صلح به عمر همسرتان باشد و تا همسرتان زنده اند میتوانند از تعهد خود رجوع نمایند و اقدام به مطالبه یا فروش ملک نمایند و نیز با قید حق فسخ نیز میتواند اقدام به فسخ صلح نماید.
حال اگر متصالح فوت نماید این صلح به وراث انتقال می یابد .

گاها برخی افراد،استفاده و بهره‌برداری. از اموال خود را به دیگری به مدت طول عمر خود اعطا مینمایند، به این رابطه، صلح عمری میگویند ، یعنی به مدت طول عمر مالک، شخص منتفع( متصالح) حق استفاده از آن مال را دارد و پس از فوت مالک، میبایست مال را مسترد نماید، همچنین مالک ضمن این عقد میتواند برای خود حق فسخ تعیین کند که قبل از فوت میتواند با اعمال حق فسخ، ان رابطه را برهم بزند