ادامه مراحل توقیف چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #20950915

سلام
پیوندم به شعبه نیابت تهران ارسال شده و ملکی توقیف کردم و کارشناسی هم انجام شده
برای ادامه مراحل صرفا اداری تا مزایده ملک میتوانید کمکم کنید؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از توقیف مال و ملک ، با درخواست اجرای حکم از سوی شما ، اقدام به مزایده ملک مورد توقیف خواهد رسید که بایستی روال قانونی خود را طی و بعد از قیمت گذاری توسط کارشناس به مزایده گذارده . ملک به فروش خواهد رسید.

بسمه تعالی : ادامه کار همان مزایده است که در دو نوبت میتوان ملک را به مزایده گذاشت و این مزایده به درخواست محکوم له از دادگاه صورت میگیرد که در مرتبه اول اگر مشتری نداشت برای بار دوم با قیمتی حدودا چند درصد ارزان تر مجددا مزایده گذاشته میشود که مزایده نوبت دوم اگر چنانچه بدون حریدار به اتمام برسد. با هر قیمت پیشنهادی در پایان مزایده اگر خریدار داشته باشد بففروش میرسد . اگر مجددا بفروش نرسد . تا زمانیکه ملک در توقیف محکوم له باشد از بازداشت محکوم علیه خودداری میشود و اگر ملک از توقیف محکوم له خارج گردد دو نظریه وجود دارد که بستگی به قاضی دارد که جلب و بازداشت صادر کند یا بواسطه اینکه مال معرفی کرده از بازداشت و جلب کردنش خودداری نماید و مهلتی برای محکوم علیه قرار دهد و اگر در مهلت مقرر همچجنان ادا دین ننماید قاضی دستور جلب صادر خواهد کرد و ........

سلام
بله در خدمتم هستیم