آیا قابل ادغام کردن هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۷۷ #20943787

در یک دادنامه به جرم نگهداری یک گرم و بیست سانتی گرم شیشه به یک سال حبس محکوم شده ام.
در یک دادنامه دیگر به جرم نگهداری شش گرم هرویین به پنج سال و هفت ماه حبس محکوم شده ام که تسلیم به رای زدم شد چهار سال و دو ماه
در دادنامه دیگر به جرم فراری دادن متهم از محاکمه به یک سال حبس محکوم شده ام
اگر ادغام بزنم حبس من چگونه می شود؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی تعدد پرونده ها را به اجرای احکام اعلام نموده تا ایشان طبق قانون مجازات اسلامی ، اشد مجازات را برای شما به اجرا در آورد .
موفق باشید

با سلام.
در صورت تعدد جرم در این مورد فقط مجازات اشد اجرا می‌شود، در این صورت شما باید به قاضی اجرای احکام زندان اطلاع دهید تا به دادگاه صادر کننده حکم قطعی اطلاع دهد و صرفا جرم اشد یعنی ۵سال را متحمل شوید

قاضی اجرای احکام درخواست نمایید با ملاحظات قوانین تعدد جرم قانون مجازات اسلامی ، جرم را تشدید و جرم اشد را اجرا نمایند.

با سلام از قاضی اجرای احکام درخواست کنید تا با ملاحظات قوانین تعدد جرم، جرم را تشدید و جرم اشد را اجرا نمایند.