آیا ما باید برای تفکیک اقدام میکردیم که نکردیم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۷ #20927122

با سلام
ما قطعه زمینی به مساحت ۲۰۰ متر مربع را حدودا ۲۰ سال پیش از وارثین کسی که چند هزار متر زمین داشتن خریداری کردیم که دو سال بعداز تاریخ قولنامه برا اخذ سند به اداره ثبت مراجعه کرده و سند ۱۴۷ گرفتیم و بالافاصله برا گرفتن پروانه ساخت به شهرداری مراجعه کردیم که متوجه شدیم کاربری زمین ورزشی هست که پروانه ساخت ندادن بعد از چندین سال با مراجعات متعدد و گرفتن نامه های عدم نیاز مختلف از اداره مربوطه و با حکم دیوان موفق شدیم که شهرداری رو مجاب کنیم که پروانه ساخت بده مراحل گرفتن پروانه رو شروع کردیم بعد از انجام مراحل مربوطه و پرداخت هزینه ها در مراحل پایانی قبل از گرفتن دفترچه به ما گفتن باید حق تفکیکی پرداخت کنیم میخواستم ببینم این کارشون قانونی هست؟واینکه چرا تو این ۲۰سال حرفی از حق تفکیکی زده نشده و اینکه زمین ما ۲۰۰ متر است ایا ما باید برا تفکیک اقدام میکردیم که نکردیم یا نه؟ ماده قانونی مرتبط با شرایط ما وجود داره که بهش استناد کنیم؟و در نهایت راه چاره ای که وجود داره چیه؟ممنون از پاسخ گویی تون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وآرزوی قبولی طاعات عبادات
ابتدا باید پرونده ملک مورد سوال شما کاملا به دقت بررسی شده و از اینکه ملک مشاع است یا تفکیک شده مطمئن شد چنانچه ملک به صورت مشاع بوده و سند تک برگ قطعی نداشته باشد قطعا باید هزینه تفکیک پرداخت شود و احتما اینکه مالکین قبلی هزینه تفکیک ملک موصوف را نپرداخته باشند وجود داردو در ادامه از طریق رجوع به اداره ثبت اسنادو املاک حوزه ملک موصوف استعلام گرفته شود تا موضوع تفکیک شدن یا نشدن ملک کاملا مشخص و روشن شود. موفق باشید