پلیس ساختمان اومده و کلید انداخته و درب و باز کرده رفته داخل خونه، من میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۷ #20922791

سلام خسته نباشید،من چند وقته که خونه ام و دارم بازسازی میکنم و خونه ویلایی هست همکف و طبقه اول که برق و گاز و ....مشترک هست طبقه باالا برادرم و همسرش زندگی میکنن و طبقه پایین خودم و خانواده فعلا خونه رو خالی کردم برای بازسازی، چند وقت پیش پلیس ساختمان اومد و توقف عملیات زد و کار و تعطیل کردم و ادامه ندادم،تا امروز که در خانه کسی نبوده فقط زن داداشم بوده و در کلا باز نکرده، پلیس ساختمان اومده و کلید انداخته و درب و باز کرده رفته داخل خونه و هیلتی که داخل خونه بوده رو برداشته،تماس گرفتن من خودمو رسوندم و صورت جلسه کردن و رفتن،من میتونم پیگیری کنم؟؟آیا پلیس ساختمان همچین حقی داره؟
حتی اگر حکم قضایی داشته باشه ولی کسی در و باز نکرده باشه،ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .هرگونه ورود به حریم شخصی بدون مجوز قضایی جرم محسوب میشود همچنین خارج نمودن مال از ساختمان .شکایت را مطرح نمایید ایشون باید ورود با مجوز قضایی و خروج قانونی وسیله را جهت تبرئه نمودن خود به دادگاه ارائه نمایند

باسلام توجه داشته باشی اصطلاحی به نام پلیس ساختمان در قانون تعریف نشده است و این عبارتی است که برخی ماموران شهرداری برای خود جعل کرده اند در صورتی که ورود مامور شهرداری بدون مجوز قضایی یعنی مجوزی که دادگاه داده باشد صورت گرفته باشد قطعا نقض حریم شخصی بوده و قابل پیگیری کیفری است

سلام
تنها در صورت داشتن مجوز و دستور رسمی از سمت مقام قضایی امکان ورود را مجاز میکند در غیر این صورت جرم است و هر گونه برداشتن وسیله ای سرقت محسوب می‌شود.

در صورتی که پلیس ساختمان حکم ورود نداشته باشند شما می توانید علیه مرجع مزبور شکایت به عنوان ورود به عنف را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام
به موجب ماده ۱۰۰ قانون شهرداریها ، شهرداری میتواند از عملیات ساختمانی بدون پروانه یا مخالف پروانه ..... در زمین محصور یا غیر محصور جلوگیری نماید ، اما در مواردی که تخلف درزمین محصور باشد که شما میفرمائید ، قطعا برای ورود به آن کسب اجازه مقام قضایی محل لازم است

صرفا در صورت داشتن مجوز و دستور رسمی از سوی مقام قضایی امکان ورود ولو بدون اجازه مالک دارند وگرنه جرم خواهد بود

با سلام
چنانچه ورود مسبوق به اجازه مقام قضایی بوده فاقد اشکال در غیر این صورت جرم محقق گردیده است .