آیا ادعای دروغ اون فرد ممکنه باعث بشه من از دریافت حقم عاجز بمانم و به حقم نرسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۲ #20915005

با سلام وقتتون بخیر یه سوال حقوقی داشتم خدمتتون من مبلغ ۱۵ میلیون تومان به یکی از دوستان که چایخانه داشتن به صورت قرض الحسنه ، قرض دادم منتها ۵ روز بعد از واریز این پول به حسابشون مغازه رو ترک و تخلیه کردن و جز یک و نیم میلیون پول دیگری پس ندادن و من از طریق شورای حل اختلاف شکایت کردم و در هیچ کدام از جلسات حاضر نشدن و به استناد فیش واریزی بانکی رای به نفع بنده صادر شد و پرونده به اجرای احکام رفته و حساب هایشان مسدود شد و حالا واخواهی دادن و در واخواهی به دروغ اعلام کردن ۱۸ میلیون ایشان از خدمات چایخانه استفاده کرده آن هم در ۶ ماه که مغازه در اختیار داشتن!!! یعنی هر روز هم حساب کنیم میشود روزی صد هزار تومان بابت چایی!!! و مدعی شدن من بهشون بدهکارم هستن !!! در حالی که هر روزی که من در چایی خانه بودم کارت کشیدم و همیشه پرداخت کردم و هیچ نسیه ای هم نداشتم و در حساب کارتم واریزی به پوزهایشان موجود است اما این ادعا رو داشتن که این پول بابت چایی خوردن بنده علاوه بر تمام اون کارت کشیدن هاست!!! من مستنداتم یک فیش واریزی بانکی ۱۵ میلیون تومانی هست و همچنین ۳ شاهد نیز دارم که این فرد از من درخواست پول کرده و من بهش قرض دادم وقت رسیدگی واخواهی نیز در انتهای خرداد است میخواستم بدونم مستندات من تا چه اندازه کافی است

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با وجود مدارک شما حکم به نفع شما صادر می شود

با سلام وقت شما بخیر
باید منتظر صدور رای واخواهی باشید تا نتیجه را بررسی کنیم.تمامی مستندات خودو از جمله استشهادیه؛ شهادت شهودو فیش واریز خود را به درستی ادعای خود ارائه نموده اید ایشان باید ادعای خود را با دلیل و مدرک ثابت نماید با توکل بخدا منتظر باشید پس از دریافت رای واخواهی با بررسی،موضوع و همه ابعاد میتوان نظر قطعی ارائه نمود .موفق باشید

ظاهرا همه دلایل و مدارک به نفع شما می باشد و طرف مقابل حسب اظهارات شما دلیل محکمه پسندی برای اثبات ادعای خود ندارد.