فرزند ارشد ذکور بعد از فوت پدر چه دخالتهایی درخصوص اموال ماترک دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۸۴ #20892142

سلام و عرض ادب
۲_اگر وارثی اقدام به امحا و یا خوداری از ارائه وصیتنامه به دیگر وراث را نماید تکلیف چیست؟
۳_اجرای وصیتنامه تملیکی(مالی) تا چه میزان جاری است؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت نامه تا یک سوم اموال متوفی نافذ است.

در مسئله توارث از ماترک متوفی هیچ فرقی بین فرزند ارشد و فرزندان دیگر وجود ندارد و تنها ذکور دو برابر اناث ارث میبرند سهم فرزندان پسر با هم برابر هست و فرزند ذکور ارشد حق دخالت در اموال را ندارد در اینخصوص میتوانید دادخواست دهید...وصیت بر ثلث اموال صحیح هست و مازاد بر آن نیاز ب تنفیذ سایر وراث دارد

درود
در ماترک فرقی بین هیچ یک از وارث نیست بنابراین فرزند ذکور ارشد نیز فقط سهم خودش را می برد. وصیت تا یک سوم نافذ است.

چیزی دروصیت نامه موجود نیست فقط دیون متوفی و ثلث آن مهم است می توانید با دادخواست تقاضای ارائه وصیت نامه دهید

سلام
از نظر قانونی پس از فوت متوفی هیچ‌یک از فرزندان بر دیگری ارجحیت و برتری ندارند

اگر یکی از ورثه از ارائه وصیت نامه امتناع نمایند و به وجود وصیت نزد خود اقرار داشته باشد یا بنا به دلایل دیگر وجود وصیت نامه نزد وی ثابت باشد چون معمولا در این گونه موارد مقرر است که وصیت نامه ارائه شود ممکن است تحت عناوین کیفری مانند خیانت در امانت قابل تعقیب باشد و در صورتی که وجود وصیتنامه نزد وی متکی به دلیل این باشد که اقدامی علیه وی میسر نیست
وصیت نامه را چنانچه ورثه قبول نکنند قانونا تا یک‌سوم معتبر است و مازاد بر یک سوم منوط به موافقت وراث می باشد

سلام
وصیت تا یک سوم اموال متوفی نافذ است.

با سلام درصورتیکه وصیت نامه در دسترس باشد متن وصیت باید وفق قانون اجرا شود اگر وصیت نامه عادی است ابتدا تنفیذ وصیت نامه را در دادگاه بخواهید