خرید طلا، متواری شدن فروشنده، امکان شکایت از مالک پوز

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۱ #20826281

سلام، وقت بخیر، بنده پارسال مقداری طلا خربداری کردم البته به صورت ثبت در دفتر، یعنی طلای فیزیکی نگرفتم. حالا بعد گذشت حدودا ۱۰ ماه که رفتم برای فروش، صاحب مغازه متواری شده ولی اون شاگردی که من ازش خرید کردم جای دیگه مغازه زده. یعنی از شاگردی رسیده به مغازه طلا فروشی. حالا بنده کارتی که کشیدم دستگاه پوز به اسم همین شخص شاگرد بوده
و پس از پرس‌وجو فهمیدم یک قولنامه‌ای هم بوده که اون مغازه رو اجاره کرده بوده. البته من رسیدی ندارم ازش ولی شاهد دارم که حرفم رو تایید کنه.
حالا طرف هم میگه شما برو از اون کسی که فرار کرده طلات رو بگیر ولی من داخل دستگاه پوز همین شخص کارت کشیدم. می‌خواستم بدونم آیا میشه ازش شکایت کرد تا به حقم برسم یا خیر؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. بله می توانید علیه ایشان طرح دعوی نمایید.

بهتره که از هر دو نفر به صورت همزمان شکایت کنید

سلام
شما میتونید نسبت به همین شخص هم شکایت کیفری یا دادخواست حقوقی بدهید
منتها بهتر است هر دو نفر رو طرف دعوا قرار بدید

با سلام بله با توجه به تعلق حساب و دستگاه کارتخوان به ایشان می توانید وجه پرداختی را از ایشان مطالبه کنید.

باسلام، شما می‌توانید باتوجه به اینکه در دستگاه پز ایشان ایشان کارت کشیده اید اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه نمایید

سلام
طرح دعوی حقوقی جهت استرداد وجه از صاحب پوز امکانپذیر است. ولی با توجه به شرح شما بهتر است جهت جلوگیری از کاهش ارزش دارایی تان نسبت به درخواست تحویل طلاها اقدام حقوقی کنید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت همین شاگرد بدبن،اگه رسبد پوز را فعلا ندارین از حسابتان پرینت بگیرین،مقدار و زمانش در رسید هست