پارکینگ مشاع؛ چه ضوابط قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #20720099

سلام ۷ واحد هستیم ۷ پارکینگ که در سند تک تک خورده مشاع داریم الان پارکینگ بنده بد جا هست ورود و خروج سخت موافقتی نمیشه از ساکنین در خصوص تعامل و کمک برای جابجایی و ادعای مالکیت و انحصاری بودن پارکینگ دارند برای اینکه از قدیم پارک کرده اند

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ماهیت مال مشاع اینگونه است :
در مال مشاع شرکا در تک تک اجزا مال مشاع شریک هستند و حصه انان قابل تفکیک و نیست مگر پس از افراز، مثلا در یک ملک سه اتاقه که دارای سه شریک است ، هیچ یک از شرکا نمیتواند به ادعای اینکه مالک یک سوم مشاعی ملک هست یک اتاق از ملک را تصرف کند، هر اتاق به سه نفر انان تعلق دارد.
در فرض سوال شما هر هفت واحد در هر سانت پارکینگ شریک هستند و نمیتوانند مال مشاع را به ۷ قسمت تقسیم کنند و به نسبت ان ادعای تصرف داشته باشند مگر به تراضی .
پارک کردن از قدیم حق تقدم و تاخر برای انان ایجاد نمیکند میتوانید با تشکیل جلسه و تنظیم صورتجلسه پارکینک بد جا را بصورت دوره ای بین خود تقسیم کنید اگر تراضی حاصل نشد میتوانید دادخواست اقامه نمایید تا دادرس به حکم انصاف شرایط بهتری برایتان پیش بینی کند
پیروز باشید

با سلام
با فرض سوال شما، تنها راهتان توافق است...
البته یکی از راه های شما این است که در زمانی که یکی از پارکینگ ها خالیست شما پارک نمایید و منتظر اقدام طرف‌مقابل بمانید. البته سعی کنید که ختم به خیر شود