طلبکار میتواند با دست نویس اقدام کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۹ #20663533

سلام وقت بخیر طلبکارم از من شکایت کرده و حساب هامو مسدود کرده در صورتی که هیچ اخطاریه یا پیامی از دادسرا برایم نیومده. در ضمن فقط هم یه دست نویس داره که خودشون نوشتن و من هم یه امضا زدم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسید دست نویس دارای اعتبار بوده و مثبت پرداخت بدهی شما می باشد

اختمالا به جهت تامین خواسته مسدود شده .امضاشماذیل ورقه دلالت برمدیونیت دارد .اسنادعادی هم اصولا معتبرند

-- رسید مذکور که دارای امضاء شما میباشد دارای اعتبار بوده و برای اثبات بدهی شما کفایت میکند .
-- توقیف اموال یا انسداد حساب با قرار تامین خواسته صورت میگیرد و قاضی میتواند دستور اجرای قرار تامین بدون ابلاغ به خوانده را صادر کند .

هر نوشته ای در مقام دعوا قابل اثبات استناد باشد میتوان در محکومیت شخصی استفاده قرار بگیرد البته بستگی داره شما چه چیزی امضا کرده ایت ،شهودی نیز آنرا امضا تایید میکنه ؟برای شکایتی که از شما شد باید به مرجع قضایی در حال رسیدگی مراجع کنید معطله شوید

درود بر شما
برای اثبات دین لازم نیست سند رسمی باشد، و با همان سند عادی نیز میتوان دین را ثابت نمود
مگر اینکه آن سند جعلی باشد یا شما طلب ایشان را پرداخت کرده باشید، و این موضوع را در دادگاه ثابت کنید؛ در اینصورت آن سند از درجه اعتبار ساقط میشود

احتمالا درخواست تامین خواسته کرده که حسابها مسدود شده
این سندی که شما امضا کردید دلالت بر مدیونی شما دارد. مگر اینکه از طرق دیگر اصالت سند را مخدوش کنید