برای هر سه نفر ابلاغیه اومده که پرونده شما در فلان شعبه ثبت شد، تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۲ #20654223

من و دو نفر از دوستانم رو با یک لیتر مشروب دستساز گرفتند،در کلانتری قبول نکردیم،ولی در دادسرا یک نفر گردن گرفت،بازپرس گفت دو نفر آزادن،اون دوستمون هم با وثیقه آزاد شد،ولی برای هر سه نفر ابلاغیه اومده که پرونده شما در فلان شعبه ثبت شد،میخاستم بدونم الان تکلیف چیه،ما دو نفر هم گیر هستیم هنوز؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع رسیدگی خواهد شد و احتمال اینکه قاضی قرار منع تعقیب صادر نماید ممکن خواهد بود

به هر حال مقام قضایی لازم دانستن حضور پیدا نمایید و ممکن است در این جلسه برای شما قرار صادر نمایند

سلام ان یکنفر محکوم خواهد شد لذا چنانچه موجبات تعقیبی از طرف قاضی پرونده برای دو نفر دیگه احراز شود احضار میشوید و همراه خود ضامنی داشته باشید موفق باشید

خیر به معنی محکومیت شما نیست و می تواند صرفا اطلاع رسانی برای اشخاص موجود در پرونده باشد.اما منع تعقیب باید به شما ابلاغ گردد...

منتظر ابلاغیه باشید. از انجا که برای شما قرار تامین صادر نشده، اتهامی به شما منتسب نمی گردد

با سلام در هر صورت قبل از رفتن وثیقه ببرید

با سلام
در صورت انکار شما و نبودن دلایل دیگر مجرمیت شما قابل احراز نیست و از این باب مسئولیتی ندارید.