رای دادگاه چه مفهوم و معنایی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #20612034

سلام
شوهرم منو تمکین کرده و من با ارائه مدارک تونستم ثابت کنم که در خونه زوج زندگی میکنم و به دلیل اذیت و ازار خانواده شوهر نمیتونم تو اون خونه ادامه بدم به زندگی، و درخواست مستقل بودن خونه کردم از دادگاه خانواده الان رای دادگاه اومده یه تیکه از متنشو میگم لطفا راهنمایی کنید که این رای به نفع کدوم از طرفین:
بنا به مراتب معنونه، عدم ارائه توجیه شرعی و قانونی برای عدم زندگی مشترک از سوی زوجه در منزل تعیینی جانب زوج، و برخلاف نظر قاضی مشاور که اعتقاد به بطلان دعوا داشته است مستندا به مواد۱۱۰۲،۱۱۰۳،۱۱۱۴، قانون مدنی دادگاه خوانده را به مراجعت به زندگی مشترک، تمکین عام و خاص از زوج از جمله وظایف تکالیف مترتب بر وضعیت زوجیت می باشد لازم به ذکر است که تمکین خوانده منوط به تهیه منزل و اسباب زندگی در محلی غیر از محل زندگی کنونی است،ضمنا زوج موظف به حسن رفتار و سلوک در زندگی مشترک با زوجه میباشد.
لطفا درباره همش واین قسمت بطلان دعوا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
همسر شما ملزم به تهیه مسکن غیر از منزل کنونی است و سپس شما باید تمکین نمایید