با این اوصاف این ابلاغیه دلالت بر منتفی شدن قرار منع تعقیب و توجه اتهام به اینجانب دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۲ #20578202

با سلام
در یک پرونده به اتهام ضرب و جرح عمدی متهم شدم. در فرآیند بازپرسی با توجه به اینکه بیگناه بودم انکار نموده و ادله شاکی نیز به جز اظهارات خود و همکاران وی که طرف دعوا و درگیری با اینجانب بودند و شهود معارض هستند ادله دیگری ابراز ننموده. مفاد تحقیقات محلی مکرر انجام شده نیز دال بر بیگناهی من و شرکت نداشتن در درگیری بوده است. استشهادیه محلی نیز بر همین اساس تنظیم شده است. با عنایت به این مطالب چند وقت پیش بنا بر اظهارات رئیس دفتر شعبه بازپرسی برای اینجانب قرار منع تعقیب صادر شده و برای تایید و طی مراحل قانونی ارسال شده است. لیکن بعد از مدتی طولانی اکنون ابلاغیه برای اینجانب صادر شده مبن بر حضور و اخذ آخرین دفاع. با این اوصاف این ابلاغیه دلالت بر منتفی شدن قرار منع تعقیب و توجه اتهام به اینجانب دارد یا جزو فرآیند قانونی و اداری پرونده است؟همچنین
آیا شهادت شهود معارض که خود از همکاران شاکی و طرف دعوا بوده اند مورد قبول است؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. قرار منع تعقیب شما مورد اعتراض شاکی قرار گرفته و در دادگاه نقض شده و برای ادامه فرایند رسیدگی به شعبه دادیاری ارجاع گشته است . اخذ اخرین دفاع به این معنی است که قرار جلب شما صادر شده و تا اینجای تحقیقات متهم شناخته شده اید. پس ازون کیفرخواست صادر میشه و شما رو برای صدور حکم به دادگاه میفرستن...شاهد میتونه هرکسی باشه حتی اقوام درجه یک نسبی، تشخیص ارزشش گواهی با قاضی هستش.. همچنین گواهی متعارض نیس اگر دوست شخص گواهی بده..