مالیات بر صلح عمری معوض به چه نحو و چند درصد است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳ #20562970

آیا صلح عمری معوض که عوض آن متعارف و مطابق قیمت روز بوده و مالیات آن مطابق قیمت روز حین تنظیم صلح پرداخت شده است، بعد از فوت مصالح جهت تنظیم سند متصالح مشمول مالیات ۲۵ درصد که اخیرا تصویب شده می‌شود؟آیا مشمول مالیات دیگری نیز می‌شود؟ اگر بله هر کدام چند درصد است؟

مشاوره حقوقی مالیات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالیات بر صلح در روز انتقال، یعنی بعد از فوت و انحصار ورثه و... باید پرداخت شود.
شاید هزینه‌ای که پرداخت کردید، هزینه تنظیم سند بوده.
در هر صورت برای روشن شدن قضیه به دفترخانه تنظیم کننده مراجعه نموده و در صورت اخذ مبلغ اضافی اقدام به شکایت نمایید.

باسلام
بر اساس ماده ۱۲۲ قانون مالیات‌های مستقیم، مالیات صلح عمری در تاریخ انتقال منافع باید گرفته شود.
چنانچه صلح و هبه بصورت معوض باشد، انتقال دهنده ملک برابر ماده ۵۹ مشمول مالیات خواهد بود و اگر بلاعوض باشد، انتقال گیرنده مشمول مالیات بر درآمد اتفاقی طبق مقررات فصل ششم-باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم شناخته می‌شود.
مالیات صلح عمری
بر اساس ماده ۵۹ـ نقل و انتقال قطعی املاک به ماخذ ارزش معاملاتی و به نرخ پنج درصد (۵%) و همچنین انتقال حق واگذاری محل به ‌ماخذ وجوه دریافتی مالک یا صاحب حق و به نرخ دو درصد (۲%) در تاریخ انتقال از طرف مالکان عین یا صاحبان حق مشمول مالیات ‌می ‌باشد.

با سلام
صلح عمری انتقال آن بعد فوت کسی که تعیین شده است
ودر همان زمان مالیات آن که در حدود ۲۵ درصد می‌باشد بایستی پرداخت گردد

با سلام
صلح عمری انتقال آن بعد فوت صلح کننده است
پدر همان زمان مالیات آن که در حدود ۲۵ درصد می‌باشد بایستی پرداخت گردد