خیانت در امانت شکایت کیفری کردن، میزان سفته هارو اشتباه گفتن، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #20506703

سلام
میزانی سفته سفید امضاء از همسر سابقم دارم که اجرا گذاشتم الان خیانت در امانت شکایت کیفری کردن ، میزان سفته هارو اشتباه گفتن و ادعا میکنه یه دسته سفته گذاشتم جلوش و گفتم واسه وامه اونم امضا کرده و تعداد نمیدونه، من یه اسکرین شات از پیام تلگرام که تامین دلیل شده دارم که توش گفتم برو سکه هارو از کیفم بردار و اونم گفت باشه میدم مامان بذاره گاو صندوق و الان اونا یه فیلم آوردن از روزی که به زور ریختن تو خونم که توش داداشش میگه واسه وام گرفتی منم با حالت تعجب و پرسش گفتم واسه وامه که اون گفت فحش میدما کدوم آدمی سفته میگیره میبره بانک، که صدا ها بعلت داد و بیداد تو هم هستش و امکان انتصاب نداره و سپس رفت کارشناسی کلانتری شاهپور که زده به نظر میرسد صدا دارای تشابهاتی است در ضمن فیلم از ابتدا و انتها بریده شده است
سوال ؟ میترسم بگم گفتم ولی با حالت تعجب حاکی از پرسش که خب چهره تو طول فیلم مشخص نیست و یه ثانیه رو صورتم گرفتن چون مخفیانه است و بگن اقرار کردی

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی عرض شود که ایشان که ادعا نموده اند سفته ها سفید امضاء بوده اند بایستی ادعای خود را اثبات نمایند نه شما .
دوما اینکه هرگونه دلایل و مدارک و شواهدی که دارید بایستی به دادگاه ارایه نمایید و حال با نظر کارشناسان و نظر قاضی پرونده ، نتیجه نهایی اخذ خواهد شد .
موفق باشید

سلام
شما باید مدارک و مستندات خود را به مرجع قضایی تقدیم نماییدو تصمیم گیری در مورد کفایت و صحت ادله و مستندات شما فقط بر عهده مرجع قضایی است و به نظر قاضی پرونده بستگی دارد.
بر اساس ماده ۶۷۴ نیز «هر گاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی‌اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود کند، به حبس ‌از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.»