شانسی برای باز پس گیری دارم با توجه به اینکه مبایعه نامه و کپی برابر اصل سند دست بنده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #20503289

سلام من سال ها پیش ملکی رو با مبایعه نامه از شخصی خریداری کردم ولی انتقال سند انجام ندادم و سند هم جز یک کپی برابر اصل در دست بنده نیست و فروشنده ملک رو چند سال بعد از طریق وکالت فروش اموال غیرمنقول به کسی دیگر انتقال داده و و ایشان چند سال بعد سند به نام خودشون زدن ولی مبایعه نامه یا چیز دیگری جز یک وکالت بالاعزل ندارند بنظرتون شانسی برای باز پس گیری دارم با توجه به اینکه مبایعه نامه و کپی برابر اصل سند دست بنده است؟ ممنون میشم پاسخ بدید. لطفا هردو حالت یعنی احتمال فوت فروشنده اصلی رو هم در نظر بگیرید چون مشخص نیست. ممنون.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر فروشنده زنده است شکایت کیفری علیه ایشان مبنی بر فروش مال غیر از طریق دفاتر خدمات قضایی ارایه نمایید و نیز میتوانید جهت ابطال سند خریدار دوم به استناد مدارک و شواهد موجود به نفع شما ، اقدام نمایید .

سلام
بله حق شکایت یا دادخواست بطال سند دارید

اگر فروشنده اصلی زنده باشد احتمال شکایت کیفری و حقوقی وجود دارد ولی اگر فوت شده باشد باید به طرفیت وراث فقط دادخواست ابطال مطرح بنمایید.