آیا میتوان به استناد خیار عیب اقدام به فسخ معامله نموده و ضرر و زیان وارده را مطالبه نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۳۰ #20464

باسلام اینجانب اقدام به معامله یک واحد اپارتمان مسکونی کردم به تاریخ 30 فروردین 94 لذا طبق مفاد قولنامه هزینه ها ها را پرداخت کردم به فروشنده ساختمان در تاریخ فوق در حال ساخت بود و قرار شده 30 فروردین تکمیل و تحویل اینجانب شود لذا از تاریخ فوق الان 4 ماه گذشته و شخص بنده خیلی ازین باب خسارت مالی دیده ام و الان بعد گذشت 4 ماه واحد غیر قابل سکونت می باشد و هنوز اماده نیست لذا همچنین سازنده ساختمان اماده از کاشی و سرامیک نامرغوب و در جه سه استفاده کرده بطوری که با نگاه کردن از کیفیت و رنگ پردیگی ان متوجه می شوی حال کاشی کاری هم ناشیانه صورت گرفت و نامنظم و افتضاح می باشد هم در حمام و سرویس بهداشتی و ... اپارتمان فوق نکات ایمنی را رعایت نکرده از جمله تعبیه پکیج در داخل خانه نبود جای نصب کولر پنجره دوجداره قلابی عدم استفاده از اجر در دیوار چینی اسانسور و استفاده از گچ و تور فلزی ! شیب رمپ شدید و غیر استاندارد پارکینگ ستون های ظلع بیرونی ساختمان شکم زده و دارای نقص میباشد و.... حالا درخواست تعمین دلیل دادم و کارشناس رسمی دادگستری عیوب را مکتوب کرده
من میتوانم در خواست فسخ قرار داد بدهم
استفاده از خیار عیب میتوانم بکنم و یا معمله فسخ کنم یا ضرر و زیان ناشی ازین تاخیر رو دریافت کنم و عیوب یا برطرف بشه یا هزینه رو بهم بدن
چون فروشنده میگویند ساختمان تکمیل هست و قصد بازاری بازی داری میخوای مانده پول را ندهی
نه میاد معمله فسخ کنه نه ضرر و زیان قبول داره میگیه برو شکایت کن
حالا من موندم چکار کنم تو قرار داد ننوشته نوع مصالح و ابزار استفاده در ملک شخص فروشنده ادعا دارد خودت رفتی ملک رو دیدی بعد اومدی معامله کردی حالا من هنگام نظارت بر ساخت متوجه این عیوب شده ام ولی فروشنده زیر بار نمی رود و میگوید اعتراض داری برو شکایت کن
مشاور محترم به خدا کل سرمایه اینجانب صرف خرید این واحد شده و دیگر سرمایه ای ندارم مانده ام چکار کنم
لطفا راهنمایی کنیم
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که کارشناس دادگستری عیوب ملک را تصدیق نماید میتوانید با استناد به خیار عیب اقدام به فسخ معامله نموده و یا بدون فسخ معامله ضررو زیان وارده را مطالبه نمایید.

با احترام