آیا میتوانم به دلیل ترک کردن؛ طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۳ #20452616

سلام و درود خدمت وکلای عزیز.
نامزدم ۷ماهه منو ول کرده رفته بلاتکلیف گذاشته.من نمیخام اقدام کنم ولی حق طلاق با من باشه میخام اقدام کنم و مهریه خود را بگیرم.اخرین دیدارمون تو بیمارستان هس به من شوک عصبی وارد کردم.الان سری نمیزنه فقط ماهانه مقدار کمی پول واریز میکنه تا به زندان نره؟ من الان میتونم طلاق بگیریم یا شرایطشو ندارم؟ممنون سروران

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم رابطه نصف مهریه به شما تعلق می گیرد و درغیر آن تمام آن را می توانید مطالبه نمایید و درمورد طلاق شرایطش ممکن نیست ولی می توانید درخواست الزام به تهیه مسکن مشترک و تعیین تکلیف نمایید

سلام
در صورت وجود مصادیق عسر و حرج ، می توانید دادخواست طلاق بدهید .
می توانید برای مهریه اقدام نمایید

فعلا شرایط درخواست طلاق برای شما فراهم نمی باشد و با توجه به اینکه مهریه امر علی حده ای از طلاق می باشد مهریه را می توانید به اجرا گذارید

با سلام
اولا برای مطالبه مهریه اقدام بفرمایید
دوما اگر میزان نفقه ای که برای شما پرداخت میکند بسیار کمتر از مبلغ قانونی باشد میتوانید برای نققه نیز اقدام کنید

سلام و ارادت
میتوانید مهریه را مطالبه نمایید و در خصوص تعیین میزان و دریافت نفقه اقدام کنید ، فعلا شرایط طلاق را ندارید مگر اینکه حق طلاق داشته باشید .

سلام
صرف سر نزدن موجب طلاق نمی شود برای طلاق باید دلایل کافی و حکم دادگاه داشته باشید.

فعلا میتوانید مهریه را اجرا گذارید اما بابت طلاق فعلا ادله محکم برای درخواست طلاق ندارید