قانون کار درمورد مرخصی استحقاقی چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۲ #20426631

من در سال ۹۴ در شرکت خصوصی به مدت ۵ ماه و ۳ روز کارکرد که درست بعد از این مدت بود که از کارم اخراج شدم. در هیئت تشخیص مرخصی استحقاقی استفاده نشده رو مطرح کردم که نه ساعتی و نه روزانه به بنده در شرکت داده نشده است. جای تاسف و تاثر دارد که هیئت تشخیص ان را در دادنامه لحاظ نکرد ایا هیئت تشخیص تخلف و اشتباهاتی نکرده است؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید یک سال کارکرده سپس از طریق شورای حل اختلاف اقدام کرده

خواسته شما هرچه باشد باید در قسمت ستون خواسته ها در دادخواست درج گردد و هیئت هم بر حسب خواسته شما رسیدگی میکند و در جلسه اول باید منظور خود را صریحا اعلام میکردید که افزایش خواسته است و در کل هیت تشخیص اشتباهات زیادی دارد چون در مورد پرونده های من هم رخ داده و عرض کردم اعتراض کنید

با سلام و احترام
برای مرخصی باید بیش از یکسال سابقه کار داشته باشید
ولی شما اعتراض کنید و این دعوی را در شورای حل اختلاف مطرح کنید

با سلام
هرچند بایستی حداقل یک سال از فعالیت در جایی طی شود تا مرخصی ها شامل شود اما چون کارفرما شخصا شما را اخراج کرده بایستی تمام حق و حقوق شما پرداخت شود

بسمه تعالی : اصولا زیر یک سال کار روزهای مرخصی که استفاده نشده، محاسبه نمیگردد . دوم اینکه علت اخراج هم در این مقوله بسیار موثر است ( بطور مثال اخراج بعلت بی نظمی در ساعات کار و کسر کار باشد خب علی الاصول روزهای مرخصی را تحت شعاع قرار خواهد داد)

میتوانید اعتراض نموده و در هیات حل اختلاف مطرح نمایید