تکلیف طبقه بالای ملک چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۹ #20423105

برادرم در زمان حیات پدرم وقتی میخواست ازدواج کند به کمک پدرم و مادرم یک طبقه بالای خانه پدری را ساخت که برای ساخت پروانه ساخت هم بنام خودش گرفته است چند سال بعد به خانه های روستایی سند شش دانگ دادند به برادرم سند ندادند و برای مادرم سند ۶۰۰ متر زمین که ۵۰ متر ان بنا است صادر شد شش سال پیش برادرم به این بهانه که مدارکی برای خانه اش ندارد بالاخره مادرم را راضی کرد و پنهان از بقیه برادران و خواهران سه دانگ سند خانه مادرم را بنام خودش زد امسال هم با همدستی ۴ خواهرم مادرم را به دفتر خانه بردند سه دانگ باقی مانده خانه را به طور مساوی بین دختر ها و پسر ها تقسیم کرد و در دفتر خانه سند زد حالا سوال من از شما این است که تکلیف طبقه بالا چگونه است؟ آیا طبق سند مادرم تقسیم میشود؟قانون در این می‌آرد چگونه است .

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال بین مادر و خواهران و برادر به شکل صحیح است لذا نمی توان اقدامی نمود

اگر انتقال ملک بصورت خرید وفروش صورت گرفته
ومعامله خواهران و برادرت صحیح می باشد

درود
اگر سند سه دانگ به اسم برادرتان است فقط سه دانگ باقی مانده تقسیم می شود.