امکان استفاده از بیمه حوادث و مسئولیت شرکت وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #20402807

سلام وقت بخیر
بنده در تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ در محل کار ( شاغل در شرکت پیمانکاری اداره برق هستم و کار ما در سطح شهر می باشد) در حال عبور از عرض خیابان با خودروی تصادف کردم که خودرو مقصر و بعد طول درمان و تعیین درصد از بیمه شخص ثالث خودرو به من دیه طلق میگیرد
سوالی که برایم پیش آمده این است که آیا چون در حین کار (در محل و تایم کاری) بودم امکان استفاده از بیمه حوادث و مسولیت شرکت وجود دارد یا خیر چون هزینه های درمان حدودا بیست میلیون شده (درمان عمل acl زانو و سه دندان شکسته و یکی کنده شده) به گفته پیمانکار شرکت امکان استفاده وجود ندارد اما نمیدانم این حرف را برای منفعت خود و شرکت زده یا خیر
ممنون میشم اکر بتونید توی این زمینه بهم کمک کنید
شرمنده توضیحات طولانی شد
یا حق

مشاوره حقوقی بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چون پرداخت دیه فقط میتوان از یک محل بیمه دریافت نمود نمیتوان از بیمه دیگر دیه دریافت نمایید اما در صورت عدم پرداخت حقوق میتوانید علیه راننده مقصر اعلام خسارت نمایید.